
Składniki
500 gramów
3 sztuki
2 sztuki
1 puszka
0.5 sztuki
0.5 pęczka
3 puszki
3 łyżki
1 łyżka
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj dużą miskę.
Krok 2
Makaron ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Przełóż do miski.
Krok 3
Seler i marchew pokrój w drobną kostkę i wrzuć do miski. Dodaj kukurydzę, odcedzonego tuńczyka.
Krok 4
Następnie dodaj musztardę i vegan mayo. Posól i popieprz do smaku. Skrop cytryną.
Krok 5
Wszystko dokładnie wymieszaj. Posiekaj drobno szczypiorek, dodaj go do sałatki i ponownie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej