Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina

Autor: Mariola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

22 sztuki

22 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umytą sałatę lodową rwiemy na kawałki układamy na tacy tworząc boisko

Krok 2

Majonezem zaznaczamy linie boiska. Układamy Vol-an -vent na sałacie wkładamy niebieskie i żółte M&M do 11 vol-an-vent. Z serka robimy kuleczki które wkładamy do pozostałych vol-an-vent i paseczki papryki. Całość polewany sosem koperkowy-ziołowym z Knorr Smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka z kiełkami
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej