Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina

Autor: Mariola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

22 sztuki

22 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umytą sałatę lodową rwiemy na kawałki układamy na tacy tworząc boisko

Krok 2

Majonezem zaznaczamy linie boiska. Układamy Vol-an -vent na sałacie wkładamy niebieskie i żółte M&M do 11 vol-an-vent. Z serka robimy kuleczki które wkładamy do pozostałych vol-an-vent i paseczki papryki. Całość polewany sosem koperkowy-ziołowym z Knorr Smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej