Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina

Autor: Mariola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

22 sztuki

22 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umytą sałatę lodową rwiemy na kawałki układamy na tacy tworząc boisko

Krok 2

Majonezem zaznaczamy linie boiska. Układamy Vol-an -vent na sałacie wkładamy niebieskie i żółte M&M do 11 vol-an-vent. Z serka robimy kuleczki które wkładamy do pozostałych vol-an-vent i paseczki papryki. Całość polewany sosem koperkowy-ziołowym z Knorr Smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Słodycz miodu fantastycznie kontrastuje z goryczkowym smakiem musztardy. Nic więc dziwnego, że sos musztardowo-miodowy świetnie komponuje się z wieloma składnikami – zwłaszcza o naturalnie łagodnym smaku. Korzystaj z niego zawsze wtedy, gdy twoim potrawom brakuje wyrazu. Prosty w przygotowaniu sos miodowo-musztardowy do burgera pasuje tak samo dobrze, jak do ryb, sałatek, pieczonych mięs, a nawet kanapek.

Czytaj więcej