Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina

Autor: Mariola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

22 sztuki

22 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umytą sałatę lodową rwiemy na kawałki układamy na tacy tworząc boisko

Krok 2

Majonezem zaznaczamy linie boiska. Układamy Vol-an -vent na sałacie wkładamy niebieskie i żółte M&M do 11 vol-an-vent. Z serka robimy kuleczki które wkładamy do pozostałych vol-an-vent i paseczki papryki. Całość polewany sosem koperkowy-ziołowym z Knorr Smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka ryżowa
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej