Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina

Autor: Mariola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

22 sztuki

22 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umytą sałatę lodową rwiemy na kawałki układamy na tacy tworząc boisko

Krok 2

Majonezem zaznaczamy linie boiska. Układamy Vol-an -vent na sałacie wkładamy niebieskie i żółte M&M do 11 vol-an-vent. Z serka robimy kuleczki które wkładamy do pozostałych vol-an-vent i paseczki papryki. Całość polewany sosem koperkowy-ziołowym z Knorr Smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka finał Euro 2012 Polska -Ukraina - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej