Sałatka na Jesień przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka na Jesień

Autor: kózika

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.5 kilograma

2 sztuki

1 sztuka

7 łyżek

5 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz i umyj dokładnie wszystkie owoce . Pomarańcz rozdzielić na części,mandarynki również rozdzielić na części pokrój części grejpfruta Z winogrona wybierz pestki (rozdziel na połowę) Gruszkę pokrój w kostkę a truskawki na pół

Krok 2

Włóż jogurt lub śmietanę

Krok 3

Dosyp rodzynki i migdały gotowe! SMACZNEGO!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka  na Jesień - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka  na Jesień - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka  na Jesień - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka  na Jesień - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka  na Jesień - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka  na Jesień - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka  na Jesień - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka  na Jesień - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Roladki z szynki
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej