
Składniki
1 sztuka
0.5 kilograma
2 sztuki
1 sztuka
7 łyżek
5 sztuk
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz i umyj dokładnie wszystkie owoce . Pomarańcz rozdzielić na części,mandarynki również rozdzielić na części pokrój części grejpfruta Z winogrona wybierz pestki (rozdziel na połowę) Gruszkę pokrój w kostkę a truskawki na pół
Krok 2
Włóż jogurt lub śmietanę
Krok 3
Dosyp rodzynki i migdały gotowe! SMACZNEGO!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej