Sałata ze szpinaku, koziego sera i żurawiny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałata ze szpinaku, koziego sera i żurawiny

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 szklanka

1 sztuka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szpinak umyć, przełożyć do salaterki.

Krok 2

Kozi ser wkruszyć do szpinaku, posypać żurawiną.

Krok 3

Polać sosem przygotowanym zgodnie z przepisem na opakowaniu.

Grace w kuchni

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałata ze szpinaku, koziego sera i żurawiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałata ze szpinaku, koziego sera i żurawiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałata ze szpinaku, koziego sera i żurawiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałata ze szpinaku, koziego sera i żurawiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałata ze szpinaku, koziego sera i żurawiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałata ze szpinaku, koziego sera i żurawiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałata ze szpinaku, koziego sera i żurawiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałata ze szpinaku, koziego sera i żurawiny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sałatka z fasolki
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej