Sałatka z komosy ryżowej ze świeżymi ziołami
łatwe
8 osób zapisało

Składniki
1 opakowanie
0.5 szklanki
0.5 szklanki
0.5 szklanki
200 gramów
0.25 szklanki
0.25 szklanki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Komosę ryżową ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odstaw do ostygnięcia.
Krok 2
W dużej misce wymieszaj komosę ryżową, kalarepę, papryki, koperek i zioła.
Krok 3
Dodaj majonez Hellmann's Babuni, musztardę i dokładnie wymieszaj.
Krok 4
Sałatkę odstaw na około 30 minut do lodówki, aby smaki się przegryzły.

Dobra rada:
Do tej sałatki możesz też dodać garść orzechów włoskich, sałatka będzie wtedy jeszcze smaczniejsza.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej























