Sałatka z komosy ryżowej ze świeżymi ziołami
łatwe
6 osób zapisało

Składniki
1 opakowanie
0.5 szklanki
0.5 szklanki
0.5 szklanki
200 gramów
0.25 szklanki
0.25 szklanki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Komosę ryżową ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odstaw do ostygnięcia.
Krok 2
W dużej misce wymieszaj komosę ryżową, kalarepę, papryki, koperek i zioła.
Krok 3
Dodaj majonez Hellmann's Babuni, musztardę i dokładnie wymieszaj.
Krok 4
Sałatkę odstaw na około 30 minut do lodówki, aby smaki się przegryzły.

Dobra rada:
Do tej sałatki możesz też dodać garść orzechów włoskich, sałatka będzie wtedy jeszcze smaczniejsza.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej