Sałatka obiadowa

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

349

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

200 gramów

200 gramów

1 sztuka

3 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórki, cukinię i kabaczki kroimy w kostkę. Podobnie kroimy cebulę. Łączymy je w misce z ketchupem i kosteczką pietruszkową. Dodatkowo sałatkę mozna doprawic pieprzem.

Krok 2

Sałatka najlepiej smakuje na następny dzień.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka obiadowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka obiadowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka obiadowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka obiadowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka obiadowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka obiadowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka obiadowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Sałatka szefa z szynką
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej