
Składniki
20 plastrów
20 sztuk
4 sztuki
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na każdy plasterek szynki połóż kawałeczek sera, 1 suszony pomidor, zawiń.
Krok 2
Włóż do nagrzanego piekarnika i piecz około 5 minut.
Krok 3
Po wyjęciu posyp rukolą.
Przepisy w Waszym wykonaniu
4 osoby oglądają przepis: 
Gotowany na parze kalafior w stylu włoskim
25 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej