
Składniki
1 pęczek
20 plastrów
4 sztuki
20 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na każdy plasterek szynki połóż kawałeczek sera, 1 suszony pomidor, zawiń.
Krok 2
Włóż do nagrzanego piekarnika i piecz około 5 minut.
Krok 3
Po wyjęciu posyp rukolą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej