Roladki z szynki z pastą rybną
ZERO WASTE
łatwe
316 osób zapisało

Składniki
8 plastrów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 sztuki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Odsącz tuńczyka z tłuszczu.

Krok 2
Ugotuj jajka na twardo, gdy ostygną, pokrój je na małe kawałki.

Krok 3
Pokrój drobno ogórki i wsyp kukurydzę.

Krok 4
Rozkrusz Przyprawę w mini kostkach Smażona Cebula Knorr i połącz ją z majonezem.

Krok 5
Następnie wymieszaj wszystkie składniki. Połóż przygotowaną sałatkę na 8 plasterkach szynki, zwiń je w rulon. Podaj gotowe roladki z chlebem.


Dobra rada:
Jeśli zostały Ci składniki z tego przepisu wykorzystaj je do przygotowania Kanapek z pastą rybną z jajkiem i ogórkiem konserwowym. Gotowanie ZERO WASTE
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej