Roladki z szynki z pastą rybną
ZERO WASTE
łatwe
317 osób zapisało

Składniki
8 plastrów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 sztuki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Odsącz tuńczyka z tłuszczu.

Krok 2
Ugotuj jajka na twardo, gdy ostygną, pokrój je na małe kawałki.

Krok 3
Pokrój drobno ogórki i wsyp kukurydzę.

Krok 4
Rozkrusz Przyprawę w mini kostkach Smażona Cebula Knorr i połącz ją z majonezem.

Krok 5
Następnie wymieszaj wszystkie składniki. Połóż przygotowaną sałatkę na 8 plasterkach szynki, zwiń je w rulon. Podaj gotowe roladki z chlebem.


Dobra rada:
Jeśli zostały Ci składniki z tego przepisu wykorzystaj je do przygotowania Kanapek z pastą rybną z jajkiem i ogórkiem konserwowym. Gotowanie ZERO WASTE
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej