Roladki z szynki z pastą rybną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Roladki z szynki z pastą rybną

ZERO WASTE

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

7

551 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

213 osób wydrukowało

Pobierz pdf

284 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

8 plastrów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

3 sztuki

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Odsącz tuńczyka z tłuszczu.

Roladki z szynki z pastą rybną - Krok 1

Krok 2

Ugotuj jajka na twardo, gdy ostygną, pokrój je na małe kawałki.

Roladki z szynki z pastą rybną - Krok 2

Krok 3

Pokrój drobno ogórki i wsyp kukurydzę.

Roladki z szynki z pastą rybną - Krok 3

Krok 4

Rozkrusz Przyprawę w mini kostkach Smażona Cebula Knorr i połącz ją z majonezem.

Roladki z szynki z pastą rybną - Krok 4

Krok 5

Następnie wymieszaj wszystkie składniki. Połóż przygotowaną sałatkę na 8 plasterkach szynki, zwiń je w rulon. Podaj gotowe roladki z chlebem.

Roladki z szynki z pastą rybną - Krok 5
przepisy.pl

Dobra rada:

Jeśli zostały Ci składniki z tego przepisu wykorzystaj je do przygotowania Kanapek z pastą rybną z jajkiem i ogórkiem konserwowym. Gotowanie ZERO WASTE 

2

Opinie o przepisie

  • Grażyna Sokołowska

    Grażyna Sokołowska , 18.12.2015

    pyszne

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Grażyna Sokołowska

    Grażyna Sokołowska , 18.12.2015

    pyszne

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Roladki z szynki z pastą rybną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Roladki z szynki z pastą rybną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Roladki z szynki z pastą rybną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Roladki z szynki z pastą rybną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Roladki z szynki z pastą rybną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Roladki z szynki z pastą rybną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Roladki z szynki z pastą rybną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Roladki z szynki z pastą rybną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej