Sałatka wegetariańska z ryżem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka wegetariańska z ryżem

Autor: nataliaaaxp

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

27 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

2 opakowania

3 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

10 łyżek

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj 3 torebki ryżu w osolonej wodzie. (ryż musi być lekko twardy )

Krok 2

Na suchej teflonowej patelni podpraż ziarna słonecznika( ziarna muszę być brązowe).

Krok 3

Do dużej miski wrzuć ryż, posiekane ziarna czosnku, puszki kukurydzy, ziarna słonecznika, dodaj sól, pieprz i majonez do smaku. Smacznego !

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka wegetariańska z ryżem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka wegetariańska z ryżem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka wegetariańska z ryżem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka wegetariańska z ryżem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka wegetariańska z ryżem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka wegetariańska z ryżem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka wegetariańska z ryżem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka wegetariańska z ryżem  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Kurczak w cieście
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej