
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
1 opakowanie
3 łyżki
0.5 opakowania
1 sztuka
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj ryż i ostudź.
Krok 2
Dodaj kukurydzę, kiełki i fasolę.
Krok 3
Cebulę posiekaj o dodaj do warzyw.
Krok 4
Wlej majonez, dopraw solą i pieprzem i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej