Sałatka fasolowo-ryżowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka fasolowo-ryżowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 opakowanie

3 łyżki

0.5 opakowania

1 sztuka

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj ryż i ostudź.

Krok 2

Dodaj kukurydzę, kiełki i fasolę.

Krok 3

Cebulę posiekaj o dodaj do warzyw.

Krok 4

Wlej majonez, dopraw solą i pieprzem i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka fasolowo-ryżowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka fasolowo-ryżowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka fasolowo-ryżowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka fasolowo-ryżowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka fasolowo-ryżowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka fasolowo-ryżowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka fasolowo-ryżowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka fasolowo-ryżowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej