
Składniki
1 szczypta
300 gramów
1 szczypta
250 gramów
1 sztuka
100 mililitrów
2 łyżki
200 gramów
20 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory sparz i pozbaw skórki, jabłka obierz i wszystko pokrój w kostkę.
Krok 2
Dodaj pokrojone w półplasterki banany oraz migdały .
Krok 3
Majonez wymieszaj ze skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr i winem. Dopraw do smaku pieprzem i cukrem.
Krok 4
sałatkę wymieszaj z sosem Sałatkę pomidorową z jabłkami przełóż do salaterki i udekoruj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej