
Składniki
null
null
1 opakowanie
null
250 gramów
1 sztuka
250 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron zalej wrzątkiem, odcedź po napęcznieniu i pokrój.
Krok 2
Paluszki krabowe rozmroź i pokrój na plasterki. Ogórka pokrój na kosteczkę, a kolendrę drobno posiekaj. Wszystko wrzuć do miseczki. Dodaj kukurydzę.
Krok 3
Olej wymieszaj z sosem sweet chilli oraz paprykowo ziołowym Knorr
Krok 4
Gotowym sosem polej składniki sałatki. Dokładnie wymieszaj, odstaw na 5 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos Sałatkowy Paprykowo-Ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej