
Składniki
5 sztuk
2 opakowania
5 sztuk
7 sztuk
3 sztuki
4 sztuki
2 opakowania
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotować buraki, osobno marchewkę z ziemniakami w koszulkach. Warzywa obrać i pokroić w drobną kostkę. Przełożyć do miski.
Krok 2
Ogórki obrane ze skóry i cebulę pokroić w kostkę. Dodać do miski z burakami, marchewką i ziemniakami.
Krok 3
Fasolę odsączyć, przelać wodą i dodać do miski z warzywami.
Krok 4
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr połącz z 2 łyżami wody i olejem.
Krok 5
Sosem polej warzywa w miejsce i dokładnie wymieszać. Włożyć do lodówki na 2-3 godziny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej