
Składniki
1 sztuka
270 gramów
1 garść
1 szczypta
250 gramów
1 sztuka
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj brokuł na parze i ostudź.
Krok 2
Pokrój fetę w kostkę i powrzucaj na wierzch.
Krok 3
Zrób sos czosnkowy -wymieszaj jogurt z majonezem, pieprzem i oddaj sprasowany czosnek. Zalej sosem sałatkę.
Krok 4
Posyp sałatkę pestkami słonecznika.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej