Sałatka z tuńczykiem

Autor: Marzena

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj ryż, na druszlaku odsącz ryż i kukurydzę z puszki.

Krok 2

Na tarce na dużych oczkach zetrzyj ogórki (ja w zależności od wielkości daję 2-3-4), starte ogorki dodaj do druszlaka, gdzie znajduje się ryż i kukurydza - niech wszystko dokładnie ścieknie.

Krok 3

Zawartość druszlaka przełóż do miski, dodaj pieprz i sół oraz pół (może byc trochę więcej według gustu) naturalnego jogurtu. Wszystko wymieszaj i smacznego :D

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z tuńczykiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z tuńczykiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z tuńczykiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z tuńczykiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z tuńczykiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z tuńczykiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z tuńczykiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
12 osób ogląda przepis:
Sałatka grecka z fetą
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej