
Składniki
20 dekagramów
1 sztuka
0.5 opakowania
0.5 opakowania
20 dekagramów
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
3 łyżki
0.5 łyżeczki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj, odcedź i ostudź. Cebulę obierz i posiekaj. Pomidora i kurczaka pokrój w kostkę, kukurydzę i groszek odsącz.
Krok 2
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr połącz z majonezem i jogurtem. Dopraw curry i pieprzem.
Krok 3
Wszystkie składniki sałatki połącz, polej sosem i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuWiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej