
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
3 łyżki
1 sztuka
0.5 łyżeczki
0.5 opakowania
1 sztuka
3 łyżki
20 dekagramów
0.5 opakowania
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj, odcedź i ostudź. Cebulę obierz i posiekaj. Pomidora i kurczaka pokrój w kostkę, kukurydzę i groszek odsącz.
Krok 2
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr połącz z majonezem i jogurtem. Dopraw curry i pieprzem.
Krok 3
Wszystkie składniki sałatki połącz, polej sosem i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej