
Składniki
null
null
null
250 gramów
250 gramów
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ser zetrzyj na tarce.
Krok 2
Z mąki, margaryny i sera wyrób ciasto.
Krok 3
Po wyrobieniu owiń w folię i włóż do lodówki na 30 minut.
Krok 4
Następnie rozwałkuj i wykrój foremkami ciasteczka.
Krok 5
Jedne posyp kminkiem, inne pieprzem. Piecz 20 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej