Sos czereśniowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos czereśniowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

null szczypt

null szczypt

50 mililitrów

300 gramów

50 mililitrów

3 łyżki

80 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czereśnie opłucz, wydryluj, zalej wodą i winem.

Krok 2

Po czym dodaj cynamon. Rozdrób babkę i dodaj.

Krok 3

Następnie przetrzyj lub rozbij w mikserze i wlej koniak. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos czereśniowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos czereśniowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos czereśniowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos czereśniowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos czereśniowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos czereśniowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos czereśniowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos czereśniowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej