Sos "Pankiewicza" z homarem i kawiorem – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Pankiewicza”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 pęczek

1 łyżka

1 szklanka

20 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozdrobnij homara.

Krok 2

Następnie połącz go z majonezem, śmietaną, kawiorem.

Krok 3

Natkę pietruszki posiekaj i dodaj do sosu. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Czy szparagi wrzucamy do gotującej wody? Jak je przyrządzić, by wydobyć z nich pełnię smaku? To raptem dwa z wielu pytań, jakie przychodzą na myśl, gdy rozpoczyna się sezon na szparagi, a my nie mamy zbyt wiele doświadczenia w ich przygotowywaniu.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem.

Czytaj więcej