Sos „Pankiewicza”

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 pęczek

1 łyżka

1 szklanka

20 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozdrobnij homara.

Krok 2

Następnie połącz go z majonezem, śmietaną, kawiorem.

Krok 3

Natkę pietruszki posiekaj i dodaj do sosu. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Pankiewicza” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej