Domowy ketchup przepis – Zobacz na przepisy.pl

Domowy ketchup

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

4 łyżki

4 łyżeczki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przecier pomidorowy przełóż do miski.

Krok 2

Dodaj do przecieru ocet, cukier, bazylię i mini kostkę pietruszkową Knorr.

Krok 3

Dokładnie wymieszaj, aż powstanie gładka masa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej