
Składniki
5 ziaren
4 łyżki
1 szklanka
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieprz biały zmiel.
Krok 2
Kwaśną śmietanę ubij delikatnie trzepaczką.
Krok 3
Wszystkie składniki połącz i wymieszaj. Dopraw do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej