Sos śmietanowo – musztardowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos śmietanowo – musztardowy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

22 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

34 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

4 łyżki

null

null

5 ziaren

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieprz biały zmiel.

Krok 2

Kwaśną śmietanę ubij delikatnie trzepaczką.

Krok 3

Wszystkie składniki połącz i wymieszaj. Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos śmietanowo – musztardowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos śmietanowo – musztardowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos śmietanowo – musztardowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos śmietanowo – musztardowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos śmietanowo – musztardowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos śmietanowo – musztardowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos śmietanowo – musztardowy  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos śmietanowo – musztardowy  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej