Tabouleh przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tabouleh

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

27 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

TABOULEH to arabska sałatka z kuskusem, popularna w Libanie, Maroku, Syrii. Znakomicie odświeża w upały i z powodzeniem można się nią najeść. Pamiętaj tylko, że do prawdziwego tabbouleh nie dodaje się gotowanego kuskusu. Surowa kaszka wciągnie cały sok z cytryn, pomidorów i ogórków, i zobaczysz, jak pięknie napęcznieje. I jeszcze jedno: tabouleh je się rękami!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tabouleh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tabouleh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tabouleh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tabouleh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tabouleh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tabouleh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tabouleh - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tabouleh - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.

Czytaj więcej

Bób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!

Czytaj więcej