Składniki
2 szklanki
1 szklanka
1 szklanka
1 sztuka
6 sztuk
1 szklanka
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj pęczak w 1,5 litrze wody, dodaj kostkę Bulion na włoszczyźnie, odcedź.
Krok 2
Ugotuj owoce we wrzącej wodzie tak, aby były miękkie. Odcedź i pokrój w kostkę.
Krok 3
Dodaj do wywaru i wrzuć ugotowany pęczak. Dopraw do smaku. Gotuj jeszcze pół godziny na wolnym ogniu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Zupa minestrone z kapustą
30 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej