
Składniki
1100 gramów
35 gramów
0.5 łyżeczki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
2 łyżeczki
1 łyżeczka
3 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Grzyby ugotuj w wodzie do miękkości. Następnie odcedź i po ochłodzeniu pokrój w większe paski.

Krok 2
Rozgrzej olej w woku. Dodaj do niego czosnek pokrojony w plastry, cebulę pokrojoną w talarki i seler skrojony w słupki i smaż wszystko przez 1 minutę mieszając.

Krok 3
Dopraw potrawę Przyprawą Uniwersalną Delikat Knorr, dodaj grzyby i kiełki, a następnie duś potrawę przez następną minutę.

Krok 4
Dodaj imbir pokrojony w drobną kostkę, sos sojowy i ostrygowy. Dobrze wymieszaj. Podawaj na ciepło z ryżem.

Przepisy w Waszym wykonaniu
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej