
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
0.5 sztuki
0.5 sztuki
4 sztuki
1 łyżka
null
1 łyżka
null
null
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój cukinię i seler w słupki, pieczarki w plasterki, a paprykę i cebule w kostkę.

Krok 2
Podsmaż paprykę, seler i cebulę na oliwie, a następnie dodaj cukinię i pieczarki. Posyp wszystko przyprawą Knorr.

Krok 3
Teraz smaż wszystko póki seler nie zmięknie. Kiedy to nastąpi, dodaj posiekany czosnek, starty imbir i sos sojowy.

Krok 4
Po kilku minutach smażenia przełóż wszystka na talerz, posyp posiekaną cebulą dymką i kolendrą. Skrop sokiem z cytryny i podawaj.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej