Trzęsący się sok przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Trzęsący się sok

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

9 sztuk

500 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żelatynę namocz i rozpuść według przepisu na opakowaniu.

Krok 2

Dodaj do niej łyżkę stołową soku, a następnie żelatynę.

Krok 3

Odstaw na minimum dwie godziny do lodówki, aż galaretka się zetnie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Trzęsący się sok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Trzęsący się sok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Trzęsący się sok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Trzęsący się sok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Trzęsący się sok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Trzęsący się sok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Trzęsący się sok - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Trzęsący się sok - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej