Krem z sera twarogowego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 mililitrów

3 sztuki

1 opakowanie

90 gramów

200 gramów

20 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj budyń na mleku zgodnie z instrukcją znajdującą się na opakowaniu.

Krok 2

Masło utrzyj z cukrem i żółtkami.

Krok 3

Powoli wlej budyń, po czym wymieszaj z czekoladą i zmielonym twarożkiem, oraz ubitą na sztywno pianą.

Krok 4

Kompotierki opłucz zimną wodą, a następnie wlej krem i pozostaw do zastygnięcia.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem z sera twarogowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem z sera twarogowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem z sera twarogowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem z sera twarogowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem z sera twarogowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem z sera twarogowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem z sera twarogowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej