
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
100 gramów
2 łyżki
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Połącz wszystkie składniki.
Krok 2
Dopraw do smaku. Twarożek możesz uzyskać szybciej, jeśli zmieszasz twaróg ze 150g świeżego serka ziełowego.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej