
Składniki
1 łyżka
100 gramów
100 gramów
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Natnij kiełbasę z jednej strony.
Krok 2
Boczek i ser pokrój na drobne kawałeczki, które umieść w nacięciach kiełbasy.
Krok 3
Wianki kiełbasy posmaruj olejem i ułóż na grillu. Piecz około 25 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej