
Składniki
2 sztuki
1 kilogram
1 szczypta
1 szklanka
1 szczypta
1 sztuka
6 sztuk
2 sztuki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Selery obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Obraną cebule również zetrzyj na tarce, wsyp do selerów.
Krok 2
Wlej szklankę wody, dodaj kostki Bulion grzybowy Knorr, margarynę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprowadź do wrzenia i gotuj przez godzinę.
Krok 3
Masę wystudź, wbij jajka, wsyp bułkę tartą, wyrób i dopraw.
Krok 4
Przełóż do dwóch natłuszczonych i wysypanych bułką tartą form o wymiarach 21x12cm. Piecz półtorej godziny w temperaturze 190 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Bulion grzybowy na borowikach leśnych Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej