Zapiekanka z konserwą turystyczną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zapiekanka z konserwą turystyczną

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

200 gramów

4 sztuki

1 sztuka

null

8 plastrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kromki chleba przekrój na pół. Posmaruj masłem, na każdej połóż plaster konserwy.

Krok 2

Jabłko obierz i pokrój w plastry.

Krok 3

Na każdej kanapce kład plaster jabłka i obficie posyp żółtym serem.

Krok 4

Zapiecz 5 minut w temperaturze 180 stopni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zapiekanka z konserwą turystyczną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zapiekanka z konserwą turystyczną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zapiekanka z konserwą turystyczną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zapiekanka z konserwą turystyczną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zapiekanka z konserwą turystyczną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zapiekanka z konserwą turystyczną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zapiekanka z konserwą turystyczną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zapiekanka z konserwą turystyczną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Pani Walewska (Pychotka)
czas przygotowania
180 min.
stopień trudności

średnie

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej