
Składniki
100 gramów
200 gramów
4 sztuki
1 sztuka
null
8 plastrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kromki chleba przekrój na pół. Posmaruj masłem, na każdej połóż plaster konserwy.
Krok 2
Jabłko obierz i pokrój w plastry.
Krok 3
Na każdej kanapce kład plaster jabłka i obficie posyp żółtym serem.
Krok 4
Zapiecz 5 minut w temperaturze 180 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej