ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ

Autor: Islander85

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 szczypty

1 opakowanie

0.5 opakowania

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Serek Bieluch (lub Almette) przekładamy do miseczki, dodajemy czosnek , doprawiamy pieprzem,dokładnie mieszamy

Krok 2

Dodajemy posiekanego łososia oraz oliwki, dokładnie mieszamy i odstawiamy na kwadrans,aby składniki się przegryzły.

Krok 3

Każdy plaster żółtego sera smarujemy mieszanką, zwijamy w rulonik i kroimy w ok 2-3 cm plastry.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Muffinki z cukinią
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej