ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ

Autor: Islander85

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 szczypty

1 opakowanie

0.5 opakowania

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Serek Bieluch (lub Almette) przekładamy do miseczki, dodajemy czosnek , doprawiamy pieprzem,dokładnie mieszamy

Krok 2

Dodajemy posiekanego łososia oraz oliwki, dokładnie mieszamy i odstawiamy na kwadrans,aby składniki się przegryzły.

Krok 3

Każdy plaster żółtego sera smarujemy mieszanką, zwijamy w rulonik i kroimy w ok 2-3 cm plastry.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej