ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ

Autor: Islander85

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 szczypty

1 opakowanie

0.5 opakowania

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Serek Bieluch (lub Almette) przekładamy do miseczki, dodajemy czosnek , doprawiamy pieprzem,dokładnie mieszamy

Krok 2

Dodajemy posiekanego łososia oraz oliwki, dokładnie mieszamy i odstawiamy na kwadrans,aby składniki się przegryzły.

Krok 3

Każdy plaster żółtego sera smarujemy mieszanką, zwijamy w rulonik i kroimy w ok 2-3 cm plastry.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • ZAWIJAŃCE Z NIESPODZIANKĄ - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Krewetki czosnkowe
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej