
Składniki
1 łyżka
0.5 kilograma
1 szklanka
0.25 kilograma
0.25 kilograma
4 sztuki
0.25 kilograma
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj makaron na miękko.
Krok 2
Zagotuj wodę. Wrzuć jabłka pokrojone w ósemki.
Krok 3
Odłóż kilka świeżych malin i jagód. Pozostałe owoce dodaj do zupy.
Krok 4
Gdy już zupa nabierze odpowiedniego koloru, dodaj cukier i ugotowany makaron.
Krok 5
Świeże owoce wyłóż bezpośrednio do talerz. Wlej zupę, ozdób melisą i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej