Zupa z czarnych jagód przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa z czarnych jagód

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1.5 litra

150 mililitrów

150 gramów

1 sztuka

3 sztuki

20 gramów

600 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jagody przebierz, opłucz i zalej wrzącą wodą.

Krok 2

Dodaj cynamon i goździki, ugotuj i przetrzyj.

Krok 3

Mus połącz ze śmietaną i mąką.

Krok 4

Ponownie zagotuj, dodaj cukier i wystudź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa z czarnych jagód - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa z czarnych jagód - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa z czarnych jagód - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa z czarnych jagód - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa z czarnych jagód - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa z czarnych jagód - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa z czarnych jagód - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa z czarnych jagód - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Omlet z szynką i warzywami
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Jak przyprawić karczek i jakich produktów nie powinno zabraknąć w kuchni? Razem z nami znajdziesz wiele apetycznych inspiracji.

Czytaj więcej

Czym nadziewać chlebek pita? Jakie dodatki sprawdzą się najlepiej? Zdradzamy tajemnice pity. Sprawdźcie sami!

Czytaj więcej