
Składniki
1.5 litra
150 mililitrów
150 gramów
1 sztuka
3 sztuki
20 gramów
600 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jagody przebierz, opłucz i zalej wrzącą wodą.
Krok 2
Dodaj cynamon i goździki, ugotuj i przetrzyj.
Krok 3
Mus połącz ze śmietaną i mąką.
Krok 4
Ponownie zagotuj, dodaj cukier i wystudź.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 

Omlet z szynką i warzywami
15 min.
łatwe
Jak przyprawić karczek i jakich produktów nie powinno zabraknąć w kuchni? Razem z nami znajdziesz wiele apetycznych inspiracji.
Czytaj więcejCzym nadziewać chlebek pita? Jakie dodatki sprawdzą się najlepiej? Zdradzamy tajemnice pity. Sprawdźcie sami!
Czytaj więcej