Beszamel włoski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Beszamel włoski

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

2 szklanki

2 łyżki

0.2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Masło rozpuść w rondelku.

Krok 2

Dodaj mąkę i cały czas mieszaj trzepaczką, następnie dolej trochę mleka i nadal mieszaj.

Krok 3

Gdy uzyskasz jednolitą konsystencję dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Beszamel włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Beszamel włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Beszamel włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Beszamel włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Beszamel włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Beszamel włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Beszamel włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Beszamel włoski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej