
Składniki
1 sztuka
1 łyżka
6 sztuk
50 gramów
6 łyżek
800 gramów
1 łyżka
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
2 szklanki
1 sztuka
3 gramy
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
To nie jest ryba w buraczkach! To tylko BRUK Z ŁOSOSIA Z WINEM ZIOŁOWYM. Tak to już jest, że każde warzywo duszone w winie, wygląda jak buraczki. Nie, że bym coś miał przeciwko burakom, ja tylko uprzedzam.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej