
Składniki
1 łyżeczka
1 litr
3 łyżeczki
1 litr
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozpuść galaretkę.
Krok 2
Brzoskwinie wyjmij z kompotu i zmiksuj malakserem. Dopraw sokiem z cytryny.
Krok 3
Do zmiksowanych owoców dodaj jogurt i znów miksuj. Gdy całość dobrze się spieni, rozlej na talerze.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej