
Składniki
1 litr
1 litr
1 łyżeczka
1 opakowanie
3 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozpuść galaretkę.
Krok 2
Brzoskwinie wyjmij z kompotu i zmiksuj malakserem. Dopraw sokiem z cytryny.
Krok 3
Do zmiksowanych owoców dodaj jogurt i znów miksuj. Gdy całość dobrze się spieni, rozlej na talerze.
Przepisy w Waszym wykonaniu
5 osób ogląda przepis: 
Roladki z kurczaka z szynką i serem
45 min.
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej