Club Sandwich przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Club Sandwich

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 sztuka

1 sztuka

3 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

50 gramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kromki chleba zarumień w tosterze.

Krok 2

Pierś kurczaka usmaż na patelni.

Krok 3

Sałatę pokrój na paski, a pomidora i ogórka na plasterki.

Krok 4

Jajko usmaż, aby było sadzone.

Krok 5

Dwie kromki posmaruj majonezem.

Krok 6

Na obu połóż sałatę pomidora i kurczaka.

Krok 7

Na jedną połóż dodatkowo ogórka i jajko, a na drugą - wysmażony bekon.

Krok 8

Kromki ułóż jedna na drugiej i przykryj je ostatnim tostem. W sandwicza wbij 4 wykałaczki i przekrój go po przekątnych na 4 trójkąty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej