Club Sandwich przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Club Sandwich

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 sztuka

1 sztuka

3 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

50 gramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kromki chleba zarumień w tosterze.

Krok 2

Pierś kurczaka usmaż na patelni.

Krok 3

Sałatę pokrój na paski, a pomidora i ogórka na plasterki.

Krok 4

Jajko usmaż, aby było sadzone.

Krok 5

Dwie kromki posmaruj majonezem.

Krok 6

Na obu połóż sałatę pomidora i kurczaka.

Krok 7

Na jedną połóż dodatkowo ogórka i jajko, a na drugą - wysmażony bekon.

Krok 8

Kromki ułóż jedna na drugiej i przykryj je ostatnim tostem. W sandwicza wbij 4 wykałaczki i przekrój go po przekątnych na 4 trójkąty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Club Sandwich  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej