
Składniki
1 sztuka
null
null
250 gramów
null
3 łyżki
2 sztuki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę posiekaj bardzo drobniutko, aby przypominała prawdziwy tatar.
Krok 2
Ułóż na półmisku, zrób wgłębienia łyżką i wbij do nich żółtka.
Krok 3
Cebulkę posiekaj i obsyp potrawę.
Krok 4
Z boku w małych miseczkach ustaw dodatki, tak aby każdy mógł dowolnie doprawić delikatny tatar z łososia.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej





























