Dip musztardowo-bazyliowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dip musztardowo-bazyliowy

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

0.5 pęczka

2 łyżki

1 sztuka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jogurt wymieszaj z musztardą i ketchupem.

Krok 2

Dodaj kostkę pietruszkową z posiekaną bazylią i dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Dip jest świetnym dodatkiem do mięs, np. pieczonego kurczaka, a także do warzyw czy chipsów.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej