Dip musztardowo-bazyliowy

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

183

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 sztuka

2 łyżki

1 łyżeczka

0.5 pęczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jogurt wymieszaj z musztardą i ketchupem.

Krok 2

Dodaj kostkę pietruszkową z posiekaną bazylią i dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Dip jest świetnym dodatkiem do mięs, np. pieczonego kurczaka, a także do warzyw czy chipsów.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej