Dip musztardowo-bazyliowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dip musztardowo-bazyliowy

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 sztuka

2 łyżki

1 łyżeczka

0.5 pęczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jogurt wymieszaj z musztardą i ketchupem.

Krok 2

Dodaj kostkę pietruszkową z posiekaną bazylią i dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Dip jest świetnym dodatkiem do mięs, np. pieczonego kurczaka, a także do warzyw czy chipsów.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip musztardowo-bazyliowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Sałatka z kiełbasą
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej