Filety z halibuta I przepis – Zobacz na przepisy.pl

Filety z halibuta I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

null

1 łyżka

1 łyżka

1 łyżka

2 sztuki

1 łyżka

1 łyżeczka

2 łyżki

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj, czosnek zmiażdż.

Krok 2

Ketchup, musztardę, sos sojowy, cukier i sok z cytryny wymieszaj i dopraw.

Krok 3

Filety z halibuta namocz w marynacie i pozostaw na 3 godziny w lodówce.

Krok 4

Przed pieczeniem oczyść filety z marynaty i piecz przez 12 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Sernik z jogurtów greckich
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej