Filety z halibuta I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filety z halibuta I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

null

1 łyżka

1 łyżka

1 łyżka

2 sztuki

1 łyżka

1 łyżeczka

2 łyżki

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj, czosnek zmiażdż.

Krok 2

Ketchup, musztardę, sos sojowy, cukier i sok z cytryny wymieszaj i dopraw.

Krok 3

Filety z halibuta namocz w marynacie i pozostaw na 3 godziny w lodówce.

Krok 4

Przed pieczeniem oczyść filety z marynaty i piecz przez 12 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Filety z halibuta I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Kruche z serem
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców. Każdy, kto tylko raz spróbuje tej słodyczy, wie, że wobec tego smaku nie można być obojętnym.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej