Fusilli z ostrym sosem oliwkowym

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

53

7 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

400 gramów

4 szczypty

2 gramy

1 sztuka

3 sztuki

3 sztuki

15 sztuk

1 sztuka

5 łyżek

2 gramy

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Nie każda włoska „pasta” musi od razu pływać w sosie. Do FUSILLI Z OSTRYM SOSEM OLIWKOWYM dodałem po prostu nieco oliwy z ulubionymi przyprawami. Jedzenie jest smaczne i wykwintne. Pod jednym warunkiem: oliwa musi być naprawdę wysokiej jakości. Tu nie warto oszczędzać.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Fusilli z ostrym sosem oliwkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Fusilli z ostrym sosem oliwkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Fusilli z ostrym sosem oliwkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Fusilli z ostrym sosem oliwkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Fusilli z ostrym sosem oliwkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Fusilli z ostrym sosem oliwkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Fusilli z ostrym sosem oliwkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kruchy ananasowiec
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej