Składniki
1 łyżeczka
1 kilogram
8 łyżek
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Karkówkę pokrój w plastry, a następnie posmaruj musztardą, posyp pieprzem i marynuj około 2 godziny.
Krok 2
Ułóż na tackach do grillowania i przypiecz z obu stron.
Przepisy w Waszym wykonaniu
95 osób ogląda przepis: 
Bogracz z kluseczkami
60 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej