
Składniki
1 łyżeczka
1 kilogram
8 łyżek
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Karkówkę pokrój w plastry, a następnie posmaruj musztardą, posyp pieprzem i marynuj około 2 godziny.
Krok 2
Ułóż na tackach do grillowania i przypiecz z obu stron.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej