Składniki
null
150 gramów
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bułkę pokrój na kromki.
Krok 2
Posmaruj masłem.
Krok 3
Zetrzyj ser na tarce.
Krok 4
Posyp tartym serem kromki i ułóż na blasze.
Krok 5
Lekko zapiecz.
Przepisy w Waszym wykonaniu
7 osób ogląda przepis:
Kotlety mielone z pieczarkami i żółtym serem
30 min.
łatwe
Podobne przepisy
Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej