Grzanki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Grzanki

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

150 gramów

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułkę pokrój na kromki.

Krok 2

Posmaruj masłem.

Krok 3

Zetrzyj ser na tarce.

Krok 4

Posyp tartym serem kromki i ułóż na blasze.

Krok 5

Lekko zapiecz.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grzanki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grzanki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grzanki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grzanki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grzanki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grzanki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grzanki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grzanki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kremowe ciasto cytrynowe
czas przygotowania
75 min.
stopień trudności

średnie

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej