Grzybowa sałatka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Grzybowa sałatka

Autor: magdalena kaczmarek

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 puszka

1 słoik

4 sztuki

4 łyżki

1 sztuka

1 słoik

4 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki ugotowane obieram ze skórki. Kroję w kostkę. Paprykę, ogórki konserwowe, cebulę czerwoną też kroję w kostkę.

Krok 2

Przekładam do miski, dodaję groszek odsączony z zalewy, pokrojone grzybki marynowane.

Krok 3

Natkę pietruszki drobno siekam. Dodaję majonez, sól, pieprz i mieszam. Dekoruję grzybkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grzybowa sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grzybowa sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grzybowa sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grzybowa sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grzybowa sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grzybowa sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grzybowa sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grzybowa sałatka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej