
Składniki
50 mililitrów
2 łyżki
0.5 szklanki
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Piersi z indyka pokrój w paski i smaż przez 2 minuty na gorącym oleju.
Krok 2
Opakowanie Indyka w tajskim sosie wymieszaj dokładnie z 50 ml wody i dodaj do mięsa.
Krok 3
Dodaj mleko kokosowe.
Krok 4
Całość duś pod przykryciem około 7 minut, mieszając od czasu do czasu. Podawaj z ryżem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej