
Składniki
3 łyżki
0.2 łyżeczki
3 sztuki
0.2 łyżeczki
0.5 sztuki
1 sztuka
3 łyżki
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zrzynamy górę jajek i dolną część,aby stabilnie stały.Delikatnie wyciągamy żółtka.Ogórek,jabłko i cebulę drobno siekamy,wsypujemy kukurydzę i groszek,posiekane żółtka,doprawiamy i łączymy z majonezem.Farszem wypełniamy jajka.Przed podaniem schładzamy w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej