Jajeczka z niespodzianką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jajeczka z niespodzianką

Autor: sylkach

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

0.2 łyżeczki

3 sztuki

0.2 łyżeczki

0.5 sztuki

1 sztuka

3 łyżki

2 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zrzynamy górę jajek i dolną część,aby stabilnie stały.Delikatnie wyciągamy żółtka.Ogórek,jabłko i cebulę drobno siekamy,wsypujemy kukurydzę i groszek,posiekane żółtka,doprawiamy i łączymy z majonezem.Farszem wypełniamy jajka.Przed podaniem schładzamy w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jajeczka z niespodzianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jajeczka z niespodzianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jajeczka z niespodzianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jajeczka z niespodzianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jajeczka z niespodzianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jajeczka z niespodzianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jajeczka z niespodzianką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jajeczka z niespodzianką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej