
Składniki
3 łyżki
0.2 łyżeczki
3 sztuki
0.2 łyżeczki
0.5 sztuki
1 sztuka
3 łyżki
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zrzynamy górę jajek i dolną część,aby stabilnie stały.Delikatnie wyciągamy żółtka.Ogórek,jabłko i cebulę drobno siekamy,wsypujemy kukurydzę i groszek,posiekane żółtka,doprawiamy i łączymy z majonezem.Farszem wypełniamy jajka.Przed podaniem schładzamy w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej