jajka faszerowane rybą wędzoną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

jajka faszerowane rybą wędzoną

Autor:

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

6 sztuk

1 łyżka

20 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

jajka obrać,przekroić na pół,wyjąć żółtka.

Krok 2

Wędzoną rybę obrać ze skóry,usunąć ości,zmielić,dodać ugotowane żółtka,oliwę i masło.

Krok 3

Wszystko razem utrzeć,dodać szczypiorek,wymieszać.

Krok 4

Ostrożnie napełnić połówki jajek masą rybną,podawać.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • jajka faszerowane rybą wędzoną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • jajka faszerowane rybą wędzoną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • jajka faszerowane rybą wędzoną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • jajka faszerowane rybą wędzoną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • jajka faszerowane rybą wędzoną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • jajka faszerowane rybą wędzoną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • jajka faszerowane rybą wędzoną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • jajka faszerowane rybą wędzoną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Smażony ser po Czesku
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej