Kanapka z mortadelą przepis – Zobacz na przepisy.pl

Kanapka z mortadelą

Autor: Bartłomiej Gołota

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

50 gramów

1 plaster

2 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Posmaruj chleb masłem

Krok 2

Połóż mortadelę na chleb

Krok 3

Jedz kanapkę

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z mortadelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z mortadelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z mortadelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z mortadelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z mortadelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z mortadelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z mortadelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej