Składniki
50 gramów
1 plaster
2 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Posmaruj chleb masłem
Krok 2
Połóż mortadelę na chleb
Krok 3
Jedz kanapkę
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka pomidorowa do mięs
15 min.
łatwe
Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej