
Składniki
50 gramów
1 plaster
2 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Posmaruj chleb masłem
Krok 2
Połóż mortadelę na chleb
Krok 3
Jedz kanapkę
Przepisy w Waszym wykonaniu
5 osób ogląda przepis: 

Ogórki w zalewie gyros
30 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej