
Składniki
1 opakowanie
3 łyżki
1 pęczek
1 sztuka
3 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
3 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę pokrój w kostkę, koper posiekaj.
Krok 2
Ogórka umyj i wydrąż nasiona, pora przetnij wzdłuż i umyj, selera umyj. Pokrój ogórka, pora i selera w plastry.
Krok 3
Cebulę cukrową pokrój w kostkę.
Krok 4
Sos Knorr wymieszaj z jogurtem i majonezem.
Krok 5
Składniki surówki połącz ze sobą i podawaj z sosem Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej